رئیس مجلس شورای اسلامی شایعاتی مبنی بر حضور وزرا در مجلس و معامله آنان با مجلس شورای اسلامی برای حضور در کابینه بعد را خلاف واقع دانست و گفت: سطح تعاملات قوای سه گانه اینقدر نازل نیست، در جمهوری اسلامی سازماندهی و رفتار خاصی میان روابط قوا حاکم است.
به گزارش اخبارصنعت، علی لاریجانی در افتتاح همایش هیات امنای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در محل سالن همایش های صدا و سیما گفت: ما امروز با چالش های زیادی در کشور مواجه هستیم که از جمله آن می توان به چالش های اقتصادی اشاره کرد.
وی افزود اینکه بارها تاکید کرده ام کابینه آینده از نظر ظرفیت های اقتصادی کارآمد و پتانسیل های لازم را داشته باشد به دلیل وضع اقتصادی موجود است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ما باید شرایط امروز کشور را برای نخبگان بازگو کنیم و با هم چاره ای برای مسائل مختلف کشور بیاندیشیم گفت: امروز ما یک زندگی سیاسی پر از حواشی در کشور داریم که این حواشی ذهن مسئولان را گرفته است. ذهنی که باید به چالش های اقتصادی درگیر باشد به چالش های سیاسی درگیر است.
لاریجانی اضافه کرد متاسفانه چندی پیش در یکی از روزنامه ها نوشتند که وزرای فعلی به مجلس آمده و دست به دامن مجلس شده اند و با مجلس معامله کردند، این موضوع واقعی نیست و خلاف است.
وی افزود: ما هیچ وزیری را سراغ نداریم که به مجلس بیاید و بگوید به من در کابینه جای دهید ولی غیر از این بوده است برای مثال برخی وزرای موفق بودند که به مجلس آمدند و گفتند نمی خواهیم در دولت بعدی بیاییم همانند آقای هاشمی وزیر بهداشت و درمان که ما به آنان توصیه کردیم در دولت بمانید.
لاریجانی اضافه کرد ما نسبتی با کسی نداریم که می آیند و می گویند که وزرا به مجلس آمدند و معامله کردند، هیچ وزیر نیامده است.
وی تاکید کرد: سطح تعاملات قوای سه گانه آنقدر نازل نیست، در جمهوری اسلامی ایران سازماندهی و ساختار روابط قوا حاکم است، به نظر شما این ها حاشیه نیست؟
لاریجانی در بخشی از سخنانش به ذکر خاطره ای از قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت پرداخت و گفت من در گذشته آشنایی با وزیر بهداشت نداشتم، حتی ذهنیتم نسبت به وی مثبت نبود ولی خانواده ما با ایشان آشنایی داشت.
وی گفت در جلسه ای که با آقای ناطق نوری داشتیم وزیر بهداشت را دیدم. آقای قاضی زاده هاشمی چشم پزشک است و چشم سیاسیون را عمل می کند شاید به همین دلیل است که وضع سیاسی کشور ما به اینگونه است!
وی اضافه کرد من بعدها فهمید آقای قاضی زاده هاشمی آدم معقول و منطقی است و از آنجا بود که با هم ارتباطمون بیشتر شد.
رییس مجلس در بخشی از سخنانش با تاکید بر این که سمت و سوی کار دانشگاه ها باید به طرف استقلال بیشتر باشد گفت: در این راستا نخبگان و هیات امنای دانشگاه ها باید تحول اساسی ایجاد کنند، زیرا دست هیات امنای دانشگاه ها باز است و می توانند در مورد موضوعات بزرگ در دانشگاه ها تصمیم گیری کنند.
وی در ادامه آماری از وضعیت اقتصادی کشور ارائه کرد و گفت: رتبه ایران در رشد ناخالص داخلی در منطقه از 24 کشور 10 است همچنین رتبه ما در جهان از 191 کشور 84 است.
وی افزود: در سرانه اسمی تولید داخلی رتبه ایران در میان 22 کشور منطقه 14.5 و در جهان از میان 151 کشور ما 81 هستیم، همچنین در زمینه سهم سرمایه گذاری خارجی ما در میان 24 کشور منطقه رتبه 22 را داریم.
رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد:در بخش حمایت از سرمایه گذاری در میان 20 کشور منطقه ما 19 هستیم همچنین در جهان از میان 138 کشور ما رتبه 117 را داریم، در زمینه رقابت پذیری اقتصادی در منطقه از میان 20 کشور 13 هستیم همچنین در جهان در میان 138 کشور رتبه 76 را داریم.
لاریجانی اضافه کرد: نرخ تورم ما در منطقه در میان 24 کشور 19 است همچنین ما در جهان در میان 189 کشور رتبه 158 را داریم، رتبه ما در مصرف انرژی در منطقه از میان 20 کشور 14 است همچنین در میان 213 کشور در جهان ما رتبه 121 را داریم.
وی ادامه داد: این آمار نشان می دهد که ما نیازمند تحول اساسی در حوزه اقتصاد کشور هستیم و هزینه های جاری کشور زیاد است که باید آن را کاهش دهیم با این وضعیت ما نمی توانیم به سند چشم انداز برسیم.
رییس مجلس شورای اسلامی افزود: دانشگاه ها در دنیا با پول نفت اداره نمی شوند بلکه با پول پژوهش اداره می شوند ما باید سهم پژوهش را زیاد کنیم، دانشگاه باید روی پای خود بایستد و دانشگاه و تولید باید به هم احساس نیاز کنند نه این که هر کدام جداگانه بودجه خود را دریافت کند و هیچ نیازی به هم نداشته باشند.
وی اضافه کرد: ما باید متوجه باشیم که اقتصادی بیمار داریم و این اقتصاد یک چالش است که دولت و مجلس باید به آن توجه ویژه ای داشته باشند و ذهن مسوولان باید در این موضوع درگیر باشد.
رییس مجلس شورای اسلامی افزود: وظیفه ملی ما این است که هزینه کشور را کاهش دهیم،اگر هر دستگاهی به شکل جزیره ای عمل کند به اهداف نمی رسیم.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
نایب رئیس گروه دوستی ایران و سوریه تاکید کرد: تمامی کشورهای دوست و همپیمان سوریه از جمله ایران جایگاه خاص و ویژهای در آینده سوریه و بازسازی ویرانیها خواهند داشت که این کار براساس پروتکلهای مشخص شده انجام میشود.
حسین راغب حسین در گفتوگو با ایلنا، در پاسخ به این سوال که توافق صورت گرفته اخیر میان روسیه و امریکا در حاشیه اجلاس گروه جی۲۰ تا چه اندازه مورد حمایت دولت سوریه است؟ گفت: هر گونه توافقی که درخصوص کشور سوریه صورت بگیرد، اما دولت این کشور در آن مشارکتی نداشته باشد، از نظر دمشق مردود خواهد بود. همچنین هر تواقفی که صورت بگیرد اما بر حاکمیت دولت مرکزی سوریه ریاست بشار اسد تاکید نکند و بر حاکمیت دولت مرکزی خدشه وارد حتی اگر مورد توافق بخشهای مختلف جامعه بینالمللی و سازمان ملل باشد، دمشق به آن پایبند نخواهد بود.
هر توافقی بدون مشارکت دولت درباره سوریه مردود است
او ادامه داد: حتی دولت روسیه که دوست و هم پیمان سوریه است، اگر بخواهد بدون مشارکت دولتمردان سوریه توافقی را با کشوری در رابطه با سوریه سامان بدهد و کشور ما در آن توافق مشارکتی نداشته باشد، از نظر دولت مرکزی سوریه آن توافق مردود است.
این نماینده پارلمان سوریه در پاسخ به این سوال که آیا توافق صورت گرفته برای آتش بس در جنوب غربی سوریه به تامین امنیت اسرائیل منتج نخواهد شد؟ اظهار داشت: این توافق ارتباطی با رژیم صیهونیستی ندارد. این توافق تنها بار جنگ را در برخی از مناطق کم میکند و فرصتی را به تروریستها میدهد تا خود را تسلیم دولت سوریه کرده یا از آن مناطق خارج شوند.
راغب حسین درخصوص رایزنی دولت سوریه با ایران درخصوص مسائل سیاسی تصریح کرد: دولت سوریه چندین و چند بار درخصوص هر توافقی با ایران مشورت میکند و پس از گفتوگو با ایران، تصمیمگیری خواهد شد.
کشورهای حامی تروریسم جایگاهی در آینده سوریه ندارند
او درخصوص نقش ایران در بازسازی ویرانیهای سوریه و آینده این کشور خاطرنشان کرد: نکته نخستی که باید به آن اشاره کنم، این است که تمام کشورهای حامی تروریسم هیچ گونه جایگاهی در آینده سوریه و بازسازی ویرانیها نخواهند داشت.
نایب رئیس گروه دوستی ایران و سوریه با اشاره به جایگاه همپیمانان سوریه ابراز داشت: تمامی کشورهای دوست و همپیمان سوریه از جمله ایران جایگاه خاص و ویژهای در آینده سوریه و آینده آن برای بازسازی ویرانیها خواهند داشت که این کار براساس پروتکلهای مشخص شده انجام میشود.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
عضو کمیته تعامل فراکسیون امید برای تشکیل کابینه دوازدهم با بیان اینکه در جلسه اخیر با رییسجمهور پیشنهاد شد دستیار ویژه رییسجمهور در امور اقوام و مذاهب به معاونت تبدیل شود، اعلام کرد: اهل سنت دنبال سهمخواهی نیست و برای انتخاب کابینه باید مرزهای قومیتی، مذهبی و جنسیتی برداشته شود. عبدالکریم حسینزاده در گفتوگو با ایلنا، با اشاره به آخرین وضعیت تشکیل کابینه دوازدهم و تعامل دولت و جریانها و گروههای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، اعلام کرد: اخیراً به آقای روحانی پیشنهاد دادیم که پست دستیار ویژه ریاستجمهوری در امور اقوام، مذاهب و ادیان به معاونت ریاستجمهوری تبدیل شود؛ چرا که دستیار ویژه از اختیارات لازم اجرایی برخوردار نیست.
لزوم انتخاب معاون امور اقوام و مذاهب از میان شایستگان این گروهها
او در پاسخ به سوالی درباره گزینههای احتمالی معاونت امور اقوام، مذاهب و ادیان ریاستجمهوری اعلام کرد: بزرگان بسیاری حضور دارند اما تاکید کردم از میان شایستگان اقوام و مذاهب به تشخیص خود رییسجمهوری یک نفر در این جایگاه مورد استفاده قرار گیرد؛ چرا که این افراد همشناختی بهتری از شرایط سیاسی، اجتماعی و فرهنگی دارند، هم از درک دقیقتری نسبت به میزان توسعهیافتگی این مناطق برخودار هستند و هم با مشکلات و مسائل این گروههای جامعه آشنایی بیشتری دارد.
معاون اقوام و مذاهب رییس جمهوری ارتباط مردم و حاکمیت را استحکام میبخشد
نماینده اصلاحطلب مردم نقده و اشنویه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: طبیعتاً اگر کسی از جنس خود این مردم مسئولیت معاونت اقوام، مذاهب و ادیان را برعهده بگیرد، بهتر میتواند ارتباط میان مردم و دولت و حاکمیت را استحکام ببخشد اما هنوز به شخص خاصی در این رابطه اشاره نشده است.
معاونت اقوام و مذاهب رییس جمهوری منشور حقوق شهروندی را اجرا کند
او با انتقاد از برخی نگاهها و برخوردهای نامیمون . درجهبندی کردن شهروندان یادآور شد: کسی که میخواهد بهعنوان معاون رییسجمهوری در امور اقوام، مذاهب و ادیان فعالیت کند باید تمام تلاش خود را در راستای عملیاتی کردن منشور حقوق شهروندی بهکار ببندد.
۲ فاز طراحی و اجرایی منشور حقوق شهروندی
نایب رییس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی اقدامات دولت در زمینه حقوق شهروندی را به ۲ فاز تقسیم کرد و گفت: فاز نخست این اقدامات در چهار سال نخست ریاستجمهوری آقای روحانی و در دولت یازدهم انجام شد که در این راستا منشور حقوق شهروندی مدون شد و این درحالی بود که در جریان انتخابات نیز درباره بحث مهم حقوق شهروندی اظهارنظرهای فراوانی انجام گرفت و شعارهایی بسیاری نیز مطرح شد اما آنچه اکنون باید در دستورکار دولت قرار گیرد، اجرایی کردن این منشور حقوقی است. دیگر حرف زدن و صحبت کردن از حقوق شهروندی و منشور مذکور چندان توجیه ندارد بلکه اجرایی شدن آن است که از اهمیت بالایی برخوردار است.
پیشنهاد تبدیل شدن دستیار ویژه رییس جمهوری در امور اقوام و مذاهب به معاونت
او با تاکید بر لزوم ایجاد ساختار اجرایی برای تحقق حقوق شهروند، گفت: این ساختار اجرایی هم میتواند در قالب سازمان حقوق شهروندی باشد و هم میتواند در راستای تبدیل دستیار ویژه رییسجمهوری در امور اقوام، مذاهب و ادیان به معاونتی به این منظور پیگیری شود.رییس ستاد اقوام، مذاهب و ادیان روحانی در جریان انتخابات اخیر اضافه کرد: در چنین ساختاری که توسط خودشان اداره میشود، باید ساختار اداری به گونهای تقسیمبندی شود که بهعنوان مثال نمایندگانی از هر یک از اقوام و مذاهب و ادیان معاونتهای مختلف این ساختار را برعهده بگیرد و درنهایت به گونهای برنامهریزی کنیم که به سمت ایرانی متحد، ایرانی یکپارچه و ایرانی برای همه ایرانیان و بدور از گسلهای قومی و مذهبی گام برداریم.
تشکیل سازمان حقوق شهروندی برای احقاق حقوق کودکان، زنان و اقوام و مذاهب ضرورتی انکارناپذیر است
حسینزاده تصریح کرد: معتقدم تشکیل سازمان حقوق شهروندی پس از اتفاق ناگواری که برای «آتنا» افتاد و ماجرایی که برای این کودک ۷ ساله اتفاق افتاد، همچنین بعد از موارد متعدد از نابههنجاریها و معضلاتی که برای کودکان کار در سراسر کشور شاهد بودیم و حتی پس از آنکه نابغهای کمنظیر همچون مریم میرزاخانی را از دست دادیم، از ضروریات است و تشکیل این سازمان در مسیر احقاق حقوق کودکان، زنان، پیروان ادیان، مذاهب و اقوام مختلف ضرورتی انکارناپذیر دارد و باید توجه بیشتری به آن داشته باشیم.عضو کمیته تعامل فراکسیون امید برای تشکیل کابینه دوازدهم به برخی پیشنهادهای ارائه شده در جلسه اخیر این کمیته با رییسجمهوری اشاره کرد و گفت: در این جلسه چند پیشنهاد مختلف ازسوی نمایندگان ارائه شد که یکی از مهمترین پیشنهادها تشکیل سازمان حقوق شهروندی بود و دیگری همین موضوع تغییر ساختاری در نهاد ریاستجمهوری و تبدیل شدن دستیاری ویژه در امور اقوام و مذاهب به معاونت و استفاده از شایستگان اقوام و مذاهب مختلف به تشخیص رییسجمهوری در این پست بود.
لزوم احیای پست مشاور رییسجمهور در بحث اهل سنت
عضو فراکسیون اهل سنت مجلس دهم با اشاره به برخی از دیگر پیشنهادهای ارائه شده در این نشست مشترک، ادامه داد: در تمامی ادوار ریاستجمهوری پیشین ازجمله دوره ریاستجمهوری آقای خاتمی و هاشمی، فردی بهعنوان مشاور رییسجمهوری در بحث اهل سنت منصوب میشد که لازم است این بخش، مجدداً احیا شود و هر کس که به نظر آقای روحانی برای این پست صلاحیت دارد، بهکار گرفته شود.
مرزهای قومیتی، مذهبی و جنسیتی در انتخاب کابینه برداشته شود
نماینده اصلاحطلب مردم نقده و اشنویه همچنین به پیشنهاد چهارم کمیته تعامل فراکسیون امید اشاره کرد و گفت: درخواست دیگر نمایندگان این بود که در راستای احیای حقوق شهروندی، تنها متر و معیار انتخاب افراد در مناصب مختلف دولتی شایستگی باشد و مرزهای نامیمون قومیتی، جنسیتی، جغرافیایی و مذهبی برداشته شود و از تمام ظرفیتهایی موجود استفاده شود.
عدم استفاده از تمام ظرفیتهای کشور، ظلم به نظام و مردم است
او عدم استفاده از تمامی ظرفیتهای کشور را ظلم به نظام و مردم و کشور دانست و یادآور شد: به هر حال ظرفیتهای مساعدی وجود دارد که میتوانند در توسعه کشور کمک کنند و دلیلی ندارد کشور را از این ظرفیتها محروم کنیم. علاوه بر آن، این رویکرد حس تعلق سرزمینی و همبستگی و انسجام ملی را افزایش میدهد. قطعاً هرچه بتوانیم سطح مشارکتپذیری را افزایش داده و همه شهروندان را فارغ از قومیت، جنسیت و مذهب فراخوانده و ملاکمان علاوه بر شایستگی و کارآمدی، تعهد عملی افراد به نظام و مردم و کشور باشد؛ چرا که با شایستهسالاری است که کشور به سطح توسعهیافتگی در ابعاد مختلف میرسد.
در کشور به اندازه کافی فرد شایسته داریم
عضو فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی در واکنش به سوالی درباره اینکه آیا نیاز به ارائه فهرست افراد کارآمد وجود دارد، با تاکید بر اینکه برای تشکیل کابینهای شایسته و کارآمد نیاز به سهمیهبندی یا ارائه فهرست افراد توانمند نیست، گفت: قطعاً اگر رییسجمهوری یا تیم مشاورانشان تصمیم بگیرند که در این راستا اقدام کنند، به راحتی با یک مطالعه ساده گزینهها مشخص خواهد شد؛ چرا که در این کشور به اندازه کافی افراد شایسته داریم و میتوانیم در هر موقعیتی فرد متخصص در آن حوزه بهکار گرفته شود.
او درباره انتشار شایعاتی درباره منتفی شدن حضور زنان در کابینه به علت عدم وجود زنان توانمند برای تصدی مناصب مدیریتی کلان در سطح وزارت، گفت: در این رابطه نیز معتقدم نیاز به ارائه فهرست یا سهمیهبندی نیست و قطعاً زنان شایسته بسیاری در بخشهای مختلف فعالیت کرده و میتوانند در مناصبی همچون وزارت نیز بهکار گرفته شوند. آیا امکان دارد در نیمی از جامعه، هیچ فرد شایستهای وجود نداشته باشد؟ آیا این بیتوجهی و بیمهری به جامعهٔ زنان ایران اسلامی که در تمامی مقاطع دوشا دوش مردان بودهاند از انقلاب تا دوران جنگ و سازندگی و اصلاحات و اکنون.
اهل سنت دنبال سهمخواهی نیست
نایب رییس فراکسیون امید مجلس همین رویکرد شایستهسالاری را علت عدم ارائه فهرست پیشنهادی عنوان کرد و گفت: هرگز به سمت تدوین فهرست نرفته و نمیرویم. گاهی گفته میشود مثلاً چند درصد از اهل سنت ایران به روحانی رای دادهاند که این نوع نگاه نادرست است؛ ما قطعاً بهدنبال سهمخواهی نیستیم، بلکه میخواهیم همهٔ اقوام، مذاهب و ادیان نیز همچون همه شهروندان موردتوجه قرار گیرند و با همان ملاک شایستهسالاری مورد قضاوت قرار بگیرند. اگر معتقد باشیم همه شهروندان برابر هستند و ایران از آن همه است، قاعدتاً نباید بهدنبال ارائه فهرست پیشنهادی یا سهمیهبندی برویم و باید بگذاریم در ساختن ایران اسلامی و ادامه و تسریع روند توسعهٔ کشور عزیزمان همگان و تمامی کسانی وه دل در گرو این کشور و نظام دارند بیاییند و بکارگرفته شوند.حسینزاده در پایان تصریح کرد: به نظر میرسد اگر انتخابمان بر اساس چهار شاخصه ایرانیت، اسلامیت، تعهد و تخصص باشد، بهراحتی میتوانیم دست به انتخابی اصلح بزنیم.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
از ناطق نوری خواستیم استعفایش را پس بگیرد
رییس هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی خبر استعفای سیدحسن خمینی از عضویت در هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی را تکذیب کرد و درعین حال گفت که از ناطق خواهش میکنیم استعفایشان را پس بگیرند.به گزارش اخبارصنعت،علیاکبر ولایتی در حاشیه نشست شورای اقتصاد دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در جمع خبرنگاران به ارائه توضیحاتی درباره انتصاب فرهاد رهبر بهعنوان رییس دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و گفت: خوشبختانه روز گذشته کمیته شورایعالی انقلاب فرهنگی به آقای رهبر رای مثبت داد و از امروز ایشان به عنوان رییس دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شدند.او با تاکید بر اینکه خواستار تعطیلی هیچ واحدی در دانشگاه آزاد اسلامی نیست، در پاسخ به سوالی درباره صحت استعفای ناطقنوری از هیات موسس این دانشگاه گفت: ایشان استعفا دادند اما امیدواریم استعفایشان را پس بگیرند و از ایشان خواهش میکنیم که استعفایشان را پس بگیرند.رییس هیات موسس خبر دانشگاه آزاد اسلامی همچنین در مورد استعفای سیدحسن خمینی از هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: آقای سیدحسن خمینی استعفا ندادهاند و به فعالیت خود در هیات موسس ادامه میدهند.رییس مرکز تجقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری درباره تحریمهای جدید کنگره آمریکا خاطرنشان کرد: هیچ نگرانی از این حرکتهای خصمانه نداریم؛ چراکه هیچگاه در طول این ۳۸ سالی که از عمر انقلاب اسلامی میگذرد، آمریکاییها با حسن نیت با ما برخورد نکردند.او اعلام کرد: آمریکاییها همواره اعلام شده یا نشده ما را تحریم کردند اما خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران نشان داده که میتواند با اعتماد به نفس و همکاری همه دستگاهها و در تعاملی مثبت و سازنده با سایر کشورها ازجمله روسیه و چین و بسیاری از کشورهای منطقه و اروپا مسائل اقتصادیاش را پیش ببرد.ولایتی در پایان تصریح کرد: آمریکاییها پیش از آنکه از مصوبه خود نتیجه مادی و فیزیکی بگیرند، میخواهند در حمایت از رژیم صهیونیستی و مستکبران منطقه تبلیغ کنند.
وزیر اطلاعات خبر داد
خنثی سازی بیش از 120 عملیات تروریستی
وزیر اطلاعات از خنثی سازی بیش از 120 عملیات تروریستی در چند سال اخیر در کشور خبرداد.به گزارش اخبارصنعت، حجت الاسلام سید محمود علوی در مسجد امام علی (ع) شهرک کارشناسان اردبیل گفت: با نقش بر آب شدن تمامی نقشه های شوم دشمنان، همه عاملان این ترورهای ناموفق دستگیر شده و یا به هلاکت رسیده اند.وی با بیان اینکه به فضل الهی امروز هیچ گونه ناامنی در هیچ نقطه از کشور وجود ندارد، اضافه کرد: سربازان گمنام امام زمان امروز چشم بینا و گوش شنوای ملت است و به هیچ قدرتی اجازه نفوذ در کشور و ایجاد خرابکاری نمیدهد.وی حادثه اخیرتروریستی مجلس و حرم امام (ره) را یاد آورشده و افزود: هر 5 تن عامل تروریستی با اینکه در ساعات اولیه کشته شدند ولی در عرض 2 روز تمامی عوامل همکار مستقیم و غیر مستقیم دستگیر و ریشه های این اقدام بزدلانه شناسایی شد.وی همچنین با اشاره به بهت و درماندگی کشورهای دنیا از اقدامات سریع و تاکتیکی سیستم اطلاعاتی و امنیتی ایران گفت: وزارت اطلاعات افتخار این را دارد که در کنار نیروهای نظامی و انتظامی علاوه بر تامین آرامش، امنیت این مرزو بوم را به نحو احسن حفظ کند.
سعیدی: تهمت سهمخواهی به اصلاحطلبان آدرس غلط دادن است
یک عضو هیئت رئیسه فراکسیون امید درباره آخرین وضعیت کابینه دولت دوازدهم گفت: این روزها عدهای تلاش میکنند از اصلاحطلبان چهرهای باج خواه نمایش دهند و از این طریق آدرس غلط به جامعه میدهند.فاطمه سعیدی در گفتوگو با ایسنا، اظهار داشت: این تهمت به یک جریان سیاسی است که آن را باج خواه و سهم خواه معرفی میکنند. در حالی که اصلاح طلبان به صورت مصداقی کمترین فشاری به رئیسجمهور نمیآورند. بلکه افق نگاه حامیان رئیسجمهور بالاتر از مصادیق است و آنها تلاش میکنند به رئیس جمهور کمک کنند تا او زیر فشار سایر افراد، گروهها و صاحب نفوذان همچنان به گفتمان انتخاباتی خود پایبند بماند.نماینده مردم تهران در مجلس افزود: این نوع حمایت از رئیسجمهور بسیار مترقی و حرفهای است. همانطور که ایشان گفتهاند حالا نوبت آن ۲۴ میلیون نفری است که در انتخابات شعارها و وعدههای روحانی را برای اداره کشور مناسب دیدند. بنابراین با حفظ حقوق اقلیت، قوه مجریه باید تبلور خواست آن ۲۴ میلیون نفر باشد.این عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران همچنین بیان کرد: رئیس جمهور از آقای جهانگیری لیست پیشنهادی برای کابینه خواستهاند و آقای جهانگیری نیز با دلسوزی و بدون حب و بغض جریانی، افراد پیشنهادی خود را به رئیس جمهور معرفی کرده است.وی ادامه داد: ما کاملا آگاهیم که عدهای از نتیجه ۲۹ اردیبهشت عصبانی هستند و تلاش میکنند با ایجاد شکاف میان روحانی و جبهه حامی او از بار نتیجه انتخابات بکاهند. هوشیاری اصلاح طلبان و رئیس جمهور در این است که بیتوجه به این اقدامات همچنان رابطه خود را حفظ میکنند.سعیدی در پایان با بیان اینکه «ما ملاحظات آقای روحانی را درک میکنیم» ادامه داد: برای بودن یا نبودن هیچ فردی به روحانی فشار نمیآوریم اما این بدان معنی نیست که عملکرد و رویکردهای اعضای کابینه فعلی را در تطابق با گفتمان انتخاباتی رئیس جمهور ارزیابی کنیم. در میان همکاران فعلی رئیس جمهور افرادی هستند که در عمل نشان دادهاند به برنامه رئیس جمهور ایمان ندارند. امروز نوبت کسانی است که این برنامهها را باور داشته باشند.
سخنگوی ناجا : توزیع دولتی موادمخدر باید براساس پروتکل خاص باشد
سخنگوی ناجا گفت: قطعاً عملیاتی شدن این طرح با در نظر گرفتن پروتکل خاصی همراه خواهد بود تا از بروز تبعات احتمالی جلوگیری شود.سردار سعید منتظرالمهدی در جمع خبرنگاران در بندرعباس با اشاره به وظیفه ذاتی پلیس و آنچه قانون در ماده 638 بر عهده آن گذاشته است، اظهار کرد: طبیعتاً پلیس میبایست در این حوزه ورود کرده و در جهت حفظ ارزشها و دستاوردهای نظام تلاش کند.وی با بیان اینکه طبق قانون، آنچه در شرح وظایف پلیس در حوزه عفاف و حجاب آمده اولویت با اقدامات اجتماعی و فرهنگی است، افزود: به عنوان خط آخر درمان، اگر این اقدامات پاسخگو نبود در مراحل بعدی از اقدامات سلبی البته با رعایت مؤلفههای طرح شده در قانون استفاده میشود.منتظرالمهدی با اشاره به طرح کاهش جرائم مواد مخدر اضافه کرد: مسلم است که افزایش هزینه جرم در حوزه مقابله با مواد مخدر کارساز است اما هرچه قانونگذار تصویب کند نیروی انتظامی ملزم به اجرای آن است.سخنگوی نیروی انتظامی با اشاره به اینکه جریان اقتصادی مواد مخدر آنقدر بالاست که طبیعتاً سوداگران مرگ از فعالیت در این حوزه دستبردار نیستند، تصریح کرد: ما وظیفه داریم در وهله نخست از ورود جوانان و نوجوانان به سمت استعمال مواد مخدر جلوگیری کنیم که متأسفانه از این موضوع غافل هستیم .وی در ادامه از خانواده و مدرسه به عنوان نخستین ایستگاه تقویت قدرت نه گفتن جوانان و تابآوری آنان در شرایط خاص یاد کرد و افزود: برای پیشگیری از مصرف مواد مخدر در جامعه بهویژه در سنین پائین میبایست پایههای تربیتی و آموزشی نسل جوان در خانه و مدرسه را تقویت کنیم .سردار منتظر المهدی در خصوص توزیع مواد مخدر به شیوه دولتی نیز خاطرنشان کرد: قطعاً عملیاتی شدن این طرح با در نظر گرفتن پروتکل خاصی همراه خواهد بود تا از بروز تبعات احتمالی جلوگیری شود.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.